Fleksibelt, universelt sykkeldeksel, FJB768

Fleksibelt, universelt sykkeldeksel, FJB768

32,48 USD
Satunnaiset urheiluvälineet aktiivisille ihmisille, jotka etsivät sisäistä rauhaa
Antall
Midlertidig ikke på lager

100% secure payments

Sykkeltrekk
Fleksibelt, universelt sykkeldeksel med enkel påmontert funksjon og oppbevaringsetui
Produktkode: FJB768

Pokrowiec rowerowy
Den tydeligste aktiviteten
Vi vet att du älskar utomhusaktiviteter och utmaningar är din vardag. Du värdesätter självständighet och god organisation. Vi vet att du bryr dig om effektivitet och att du gillar den tillfredsställande känslan av att uppnå ditt drömmål. Det är därför vi erbjuder dig Flexyjoy-produkter, attraktivt designade tillbehör som gör att du bara kan fokusera på dina egna passion. Det är helt enkelt aktivitet i sin renaste form.

Pokrowiec rowerowy
Fleksibel beskyttelse
Det fleksible sykkeldekket ble opprettet for å maksimere transport og lagring av en sykkel. Den universelle formen på dekselet gjør at det tilpasser seg 99% av MTB-, by- og landeveissykler tilgjengelig på markedet. Bare skyv på sykkeldekselet og nyt øyeblikket uten å bekymre deg for rengjøring etterpå. Skitt er under din kontroll.

Pokrowiec rowerowy
Brukervennlighet
Det unike Easy-Flex-systemet lar deg skli sykkeldekket lettere. Dekselet glir ikke av forhjulet, slik at du enkelt kan ta det på og ta vare på mer behagelige ting. På dekselet har du en ekstra låsbar lomme som du kan kaste de små gjenstandene du trenger i. Denne gjennomtenkte løsningen gir deg maksimal komfort.

Pokrowiec rowerowy
Frihet til lagring
Lommen som er installert i dekselet er også en del av vårt Flex-in lagringssystem. Du kan putte det ubrukte sykkeldekselet inne i lommen, lukke dobbeltsidig glidelås og alt vil være under kontrollen din igjen. Lommen er fleksibel, så de små gjenstandene du trenger, passer også der.

Pokrowiec rowerowy
Tekniske data
Hjulstørrelse: 26-29"
Rammestørrelse: 18-22"
Materiale: 95% polyester, 5% elastan
Rengjøring: produktet kan vaskes i maskin

Flexyjoy
FJB768
2017-10-23

Accesories

chat Kommentarer (0)
Ingen kundeanmeldelser enda.

Customers who bought this product: