Fleksibelt, universal koffert reisedeksel, FLS911

24,35 USD
Satunnaiset urheiluvälineet aktiivisille ihmisille, jotka etsivät sisäistä rauhaa
Antall
Midlertidig ikke på lager

100% secure payments

Koffertdeksel
Fleksibelt, universal koffert reisedeksel
Produktkode: FLS911

Pokrowiec na walizkę
Den tydeligste aktiviteten
Vi vet att du älskar utomhusaktiviteter och utmaningar är din vardag. Du värdesätter självständighet och god organisation. Vi vet att du bryr dig om effektivitet och att du gillar den tillfredsställande känslan av att uppnå ditt drömmål. Det är därför vi erbjuder dig Flexyjoy-produkter, attraktivt designade tillbehör som gör att du bara kan fokusera på dina egna passion. Det är helt enkelt aktivitet i sin renaste form.

Pokrowiec na walizkę
Utseendet som teller
Det fleksible dekselet til reisekufferter gjør at du enkelt kan beskytte kofferten mot riper under transport og vil gjøre det lettere å finne i bagasjerommet eller på transportbåndet. Attraktive design vil tillate deg å skille seg ut fra mengden av ensartet grå kofferter mens du beskytter det verdifulle innholdet mot tyveri, og gjør det vanskelig å få tilgang til innholdet.

Pokrowiec na walizkę
Brukervennlighet
Det fleksible materialet på dekselet lar deg legge det raskt på kofferten. Velden som er installert på bunnen av dekselet, vil holde dekselet på kofferten godt. Samtidig er dekselet utstyrt med hull for håndtak og hjul i kofferten, takket være hvilken du fremdeles vil ha tilgang til alle dens funksjoner.

Pokrowiec na walizkę
Tydelig merking
Hver sak har en markering på sideveggen som lar deg merke den med eierens detaljer, slik at hvis du mister bagasjen, vil det være lettere for deg å hente den. Takket være det faktum at tilgangen til koffertens lås er vanskelig, kan du også være mer sikker på at innholdet vil komme på plass helt. Fordi fred på reise er det viktigste.

Pokrowiec na walizkę
Tekniske data:
Koffertsstørrelse: S – 19-22”, M – 23-26”, L – 27-30”
Materiale: 95% polyester, 5% elastan
Rengjøring: produktet kan vaskes i maskin

Flexyjoy
FLS911
2017-10-23
chat Kommentarer (0)
Ingen kundeanmeldelser enda.